Αισθητικές επιλογές

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αισθητικές Επιλογές

  • Κεραμικά αγκύλια (διάφανα σιδεράκια)
  • Γλωσσικά σιδεράκια
  • Διαφανείς νάρθηκες

Η πιο διαδεδομένη και οικονομική λύση για πιο διακριτική εμφάνιση κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Υπάρχουν διάφοροι τύποι αισθητικών αγκυλίων που διαφέρουν κυρίως στην ποιότητα του υλικού. Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούνται αγκύλια από μονοκρυσταλλικό ζαφείρι που παρέχουν διαφάνεια και αντανακλούν έτσι το χρώμα των δοντιών.

100% εξατομικευμένα αγκύλια που δημιουργούνται για τον κάθε ασθενή μετά από ψηφιακή ενδοστοματική σάρωση χωρίς αποτυπώματα με το scanner Trios(3Shape). Η τεχνική Incognito® (3M) που χρησιμοποιούμε μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους ορθοδοντική δυσαρμονία με αγκύλια κολλημένα στην εσωτερική πλευρά των δοντιών, καθιστώντας τα πρακτικά αόρατα.

 

Δυσαρμονίες οδοντικής-κυρίως- φύσεως μπορούν να διορθωθούν με αυτή την τεχνική, που αποτελείται από μια σειρά διαδοχικών μεμβρανών που πρέπει να είναι στο στόμα σχεδόν όλη την ώρα εκτός φαγητού και βουρτσίσματος.

 

Πλεονέκτημα της τεχνικής αυτής είναι ότι δε δυσκολεύει τη στοματική υγιεινή και μπορεί ο νάρθηκας να αφαιρεθεί εάν χρειάζεται. Ανά περίσταση χρησιμοποιούνται οι τεχνικές:

Invisalign

Orthocaps

CA Clear Aligner